Ny Image

DET HÄR GÖR VI FÖR DIG

FÄRGANALYS – STILANALYS – IMAGE – MAKEUP – GARDEROBSPLANERING – HEMSTYLINGPRISER

Visste du att det tar ca 5 sek för andra att bilda en uppfattning om dig? En sanning som kan svida… och som du kanske aldrig kan/hinner ändra på.

Vi ger personliga tips för dig och din figur, färg, stil och önskemål. Du får veta hur du skapar ett harmoniskt utseende utifrån dina förutsättningar. Utan bantningar och annat stök.

FÄRGANALYS
Denna analys kallas Color Alliance och är datorbaserad. Det är den mest korrekta analys på marknaden idag! Din hud-, hår- och ögonton talar om vilken årstid du är. Med det som grund handplockas 40 färger till just din unika färgsammansättning! I klartext betyder det att det finns över en miljon olika ex Somrar. Vilken är du?!?

STILANALYS
Stil är inte ett mode. Rätt sammansättning lyfter fram dig, ger dig större självkänsla och rätt budskap vid rätt tillfälle. Du får en personlig styling med tips om rätt snitt och material mm till just din figur och situation.

IMAGE – för kvinnor och män i affärsvärlden
Image innefattar i korthet det intryck vi ger på andra. Vårt utseende talar, som sagt, mer än ord. Erfarenheter visar att vi med rätt image ökar vår respekt hos andra och kan mångdubbla omsättningen.

MAKEUP
Även vår makeup talar. För att kunna ge din omgivning det intryck du önskar ge har vi lagt till valfri makeup på menyn så att du kan få en helhet. Vi ger dig all slags makeup; vardags/sport/fest/gala/foto/film…

GARDEROBSPLANERING
Satsa på dig själv! Ta med din garderob eller låt oss komma hem till dig! Vi ger dig tips om hur du kan kombinera det du redan har för bästa resultat utan att behöva köpa nytt. En ekonomisk satsning som ger ökad självkänsla!

HEMSTYLING
Efter flera års erfarenhet har vi insett att våra hem är en stor del av oss. Som stylister erbjuder vi därför även Hemstyling, för att se till hela dig och ge dig det där lilla extra. En styling kan ge dig den ro du så väl förtjänar när du kommer hem.

PRISER
Färganalys inkl färgkarta                1 575 kr
Färgkarta                                           695 kr
Färganalys exkl färgkarta                  995 kr
Färg- & Stilanalys                           2 950 kr
Färg- & Stilanalys inkl makeup       3 200 kr
Stilanalys                                        1 575 kr
Image för män                                   995 kr
Makeup till vardags                           375 kr
Makeup till bröllop/fest/film/foto         595 kr
Garderobsplanering                        1 475 kr + ev resetillägg
Hemstyling                                      1 975 kr + ev resetillägg

PS. Vi håller även föredrag och anpassar dem till dig och/eller ditt företag.

Önskar du bli stylist kan du läsa mer under fliken Kurser. Vi ger SEYF-godkänd utbildning.

Ring redan nu för information och bokning